Támogatás

A Stebo 5000 Kft számára kiemelten fontos, hogy adományainkkal támogassuk különböző szervezetek, cégek, alapítványok munkáját. Az elmúlt évek során erre számos alkalmunk nyílt:

 

Maglódi Vermesy Péter Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola:

Rólunk mondták:

Iskolánk tanulóinak és dolgozónak nevében nagyon szépen köszönjük a felajánlott talicskákat és kerti készleteket! Nagy hasznát fogjuk venni intézményünk magaságyásainak rendezgetése, illetve az udvar karbantartása során. Nagyon hálásak vagyunk és még egyszer, köszönjük szépen a felajánlást!

 

Fővárosi Állatkert:

Aki járt már a Fővárosi Állat- és Növénykertben, az pontosan tudja, hogy óriási területen fekszik. Rengeteg állat kap benne helyet, amik természetesen folyamatos gondozást, törődést igényelnek. Szerencsére ezt az állatkert gondozóitól, dolgozóitól maximálisan meg is kapják. Mi ebben a gondozási illetve karbantartási folyamatban szeretnénk segítséget nyújtani nekik. Épp ezért március végén ellátogattunk erre a – szívünknek igazán kedves – helyre és átadtuk nekik a magunkkal hozott kerti szerszámokat, 500 literes utánfutó puttonyt és – ami talán a legnagyobb segítség – egy környezetbarát, elektromos quadot. Körbejártuk az állatkertet és újra megbizonyosodhattunk benne, hogy a lehető legjobb helyre kerültek adományaink. A boldog dolgozói arcokat látva a mi szívük is mosolyog.

                    

 

Biatorbágy Város Önkormányzat:

Rólunk mondták:

Biatorbágy Város Önkormányzata nevében ezúton fogadják köszönetemet, a Föld Napja alkalmából 2023. április 22-én településünk külterületén végzett közösségi szemétszedő akcióhoz nyújtott vendéglátásért, az ízletes ebédért, a vendéglátáshoz szükséges eszközökért és hangosításért, amelyel az önkéntesek jó hangulatát és az akció sikerét garantálták.

          

 

Jászberényi Állat- és Növénykert:

A Jászberényi Állat- és Növénykert honlapján azt írják: „kis állatkert, nagy élmény” – és igazuk van. Mikor odalátogattunk, nekünk is ez volt a benyomásunk. Az állatkert nagyon hangulatos, kedves, élvezhető. A kedvenc élményünk a pingvinséta volt, amikor a kis pingvinek nagy csoportjával mászkálhattunk, szabadon az állatkertben. Kerti szerszámaink, vödreink, kukáink itt is igazán jó kezekbe kerültek, hiszen –ahogy megtudtuk – ezek egy állatkert életében „fogyóeszközök”, így folyamatos pótlásra van szükség. Ez, azonban, igen költséges. Ezért is nagyon örülünk, hogy adományunkkal mi is segíthetjük az állatkert életét.

          

 

Maglódi Nők klubbja:

Rólunk mondták:

Ez úton is szeretnék köszönetet mondani a STEBO 5000 Kft-nek a Nőklub és a magam nevében, hogy évek óta segítőink, támaszaink vagytok.
Bármilyen megmozdulásunk van, Ti vagytok az elsők, akik megkérdezitek, hogy miben segíthetnétek. Lehet az a Szüreti felvonulásra teherautó, a Mindenki Karácsonyára gyümölcs, édesség, díszek, báljainkra tombola felajánlás stb. Nemcsak tárgyi adományról beszélhetünk, hanem anyagiakkal is számtalanszor segítettetek minket. Tudom, hogy jótékonysági cselekedeteiket más civil szervezetekkel is gyakoroljátok. Ötleteitekkel, adományaitokkal a városi rendezvényeket is színesítitek.

 

Nyíregyházi Állatpark:

Egy borongós, őszi, novemberi napon Nyíregyháza felé vettük az irányt. Úticélunk a Nyíregyházi Állatpark volt, ahova vittünk magunkkal stebo5000 kerti szerszámokat, vödröket, kukákat, stb. Igyekeztük úgy válogatni termékeinkből, hogy ezek az állatkert segítségére, hasznára legyenek. Ahogy odaértünk, nem csak mi, de az idő is kivirult. Találkoztunk az állatkert igazgatójával valamint szóvivőjével is. Hamar megtudtuk tőlük, hogy ez az óriási terület, amin az állatpark fekszik, bizony szívesen fogadja a kerti szerszámokat, hiszen rengeteg munkát kell ellátni az ott dolgozóknak. Körbejártuk a parkot, etettünk elefántokat, megnézhettük közelről az újdonsült orrszarvú bébit. Láthattuk, hogy egészen biztosan jó helyre került az adományunk. Csodás hely és örömünkre szolgál, hogy termékeinkkel hozzájárulhattunk a szépségéhez, rendben tartásához.

          

 

Ecseri Tűzoltóság:

Rólunk mondták:

Nagy örömünkre szolgál, hogy a stebo 5000 kft már több károsult háznál is tudott nekünk illetve az ott lakóknak segíteni. Ezen kívül hálásak vagyunk, hogy a Laky Ilonka Általános Iskola évente megrendésre kerülő táborában ajándékhoz juttatják a gyerekeket.

 

KONELI Alapítványi Általános Iskola:

A KONELI Alapítványi Általános Iskola nevében ezúton szeretném megköszönni Önöknek az iskolánk alapítása, 2019. szeptember 1-je óta iskolánk számára folyamatosan nyújtott önzetlen támogatásukat!

Az elmúlt négy évben az Önök anyagi és tárgyi jellegű felajánlásai nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy újonnan alapított általános iskolánk működését szebbé és jobbá tehessük.

Az iskola valamennyi tanulója és dolgozója nevében kívánom Önöknek, hogy vállalkozásuk a jövőben is komoly sikereket érjen el, és önzetlen felajánlásaikkal a jövőben is segíteni tudják a nevelési-oktatási intézményeket.

Eddigi támogatásukat még egyszer köszönjük!

 

Gödöllői Arbo-park:

A Gödöllői Arbo-park - bár már rég óta látogatható, mégis – épp most megy át egy elég nagy átalakuláson. Rengeteget fejlesztenek rajta, napról napra, hétről hétre. Mivel a maglódi telepünkhöz közel esik, így különösen kedves számunkra. Jó érzés látni, hogy az ott dolgozók mennyi időt, energiát, lelkesedés, szívet visznek az egész projektbe. Szerettünk volna mi is hozzájárulni a park fejlődéséhez. Kerti szerszámainkkal, kukáinkkal, vödreinkkel szeretnénk segíteni a fejlődést, rendben tartást.

Mikor ellátogattunk hozzájuk, ki is derült számunkra, hogy a lehető legjobb helyre kerültek termékeink, itt egészen biztosan sokat használják majd őket.

          

 

Hópihe Gyermek Alapítvány:

Rólunk mondták:

Hálásan köszönjük, hogy támogatásukkal és több éve töretlen bizalmukkal megtisztelik a Hópihe Gyermek Alapítvány munkáját!

                    

pageup
szechenyi-2020-logo-bottom