Stebo 5000 Kft

A stebo 5000 Kft egy 20 éve működő cégcsoport, aminek több területen is található érdekeltsége Magyarországon, Europában, és több külföldi országban is.
A legnagyobb részt a barkács és építőipari termékek gyártása és nagykereskedelme tesz ki, amit több mint 10 országban folytatunk.
Célunk, hogy termékeinket a legjobb minőségben és  környezetünk megvédésének figyelembe vétele mellett gyártsuk és forgalmazzuk ,és minden célcsoport megismertetésével juttassuk el a vásárlók számára.
Elkötelezett hívei vagyunk a környezetvédelemnek, és fontosnak tartjuk a stebo brend maximális megtartását. Ehhez többek között folyamatosan fejlesztjük weboldalunkat, valamint a közösségi média felületeinket, hiszen ezen keresztül is próbálunk segítséget nyújtani a vásárlók részére a termékeink megismerésében és megfelelő felhasználásban.

A szortimentünket két formában juttatjuk el a végfelhasználók irányába. A termékeink nagy része megtalálhatóak a magyarországi barkácsáruházak polcain, valamint a viszonteladói partnereink üzleteiben.
Partnereink részére saját logisztikai háttérrel szállítjuk ki megrendeléseiket.

Viszonteladók részére:
Termékeinket a maglódi telephelyünkön lévő mintatermünkben, munkaidőben, egyeztetett időpontban megtekinthetik.


Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:
Telefonszám: 06/29-700-500
e-mail: stebo@stebo.hu

Magánszemélyeket kizárólag viszonteladói partnereinken keresztül szolgálunk ki.          

pageup
szechenyi-2020-logo-bottom

Kosár

Összesen: 0 Ft. + ÁFA